Olemme tekemässä taidekirjaa vintagevalokuvaamo Atelieri O. Haapalasta

Olemme tehneet ahkerasti töitä viime vuoden lopulta lähtien Atelieri O. Haapalaa käsittelevän kirjan eteen, johon kuuluu olennaisesti joukkorahoituskampanja. Kampanja käynnistyi tänään ja se kestää 6.5. asti. Indiegogo-palvelun kautta valokuvafanien on mahdollista ostaa kirja ennakkoon ja näin kirja saadaan asiakkaille ilman suuria pääomainvestointeja.

Saara Salmen ja Marco Melanderin yhdessä luotsaama taideprojekti kuvasi jäljittelemättömään uusviktoriaaniseen tyyliinsä tuhansia muotokuvia. Kirja tulee esittelemään valokuvaamon kymmenvuotisen tarinan kuvin ja sanoin. Suomen valokuvataiteen museon amanuenssin FM Maria Faarisen ohella olen itse toimittamassa kirjaa. Alle olen liittänyt kirjan teaser-videon ja linkki kampanjaan löytyy ohesta.

Indiegogo-kampanja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s