Loistava apu muovien tunnistamiseen

modip.jpeg

Vaatturitietokantaan on pitänyt jo pidemmän aikaa tulla artikkeli muovien tunnistamisesta. Olen kuitenkin löytänyt verkkosivun, johon on kerätty järjestelmälliseen sekä helposti selattavaan muotoon kaikki mahdollinen muovien tunnistamisesta, hoitoon ja säilytykseen. Sivusto soveltuu yhtälailla kerääjille ja museoille.

Bournemouthin taideyliopiston Museum of Design in Plastics on erityisesti plastiikin tutkimukseen painottuva laitos. Eri muovimateriaaleista on olemassa mm. case studies -osio, joissa on saatavilla FTIR-graafit eri materiaaleista, kuvat materiaaleista valmistetuista esineistä sekä muita huomioita. Suosittelen sivustoa lämpimästi kaikille. Sivustolle pääset yllä olevasta kuvasta tahi tästä linkistä: http://www.modip.ac.uk/resources/

routemap

Museum of Design in Plasticsin sivuilla on mm. ohjattu tunnistusapukartta, joka toimii vastaamalla kysymyksiin. Sitä voi käyttää verkossa ja on myös ladattavissa PDF-muodossa, jolloin sen voi tulostaa mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s